Home El Club

Ultima Hora

PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Administrator   
divendres, 28 de maig de 2010 20:35

El Club de Patinatge Artístic de Sabadell es va formar el 4 de Febrer de 1971, com a Secció del Centre d'Esports Sabadell. Com a estatuts propis el 19 de Setembre de 1987.

La nostra activitat és la d'ensenyar el patinatge artístic sempre dintre dels programes de la Federació Territorial de Patinatge i participant en les proves i campionats que es convoquen.

La nostra entitat, d'acord amb un conveni amb l'Ajuntament, desenvolupa des de fa més de 20 anys la coordinació en la iniciació en escoles de prop de 100 patinadors, que participen en proves del Consell Esportiu Escolar, a l'àmbit català i estatal.

En la història del Club han existit diferents èpoques marcades evidentment pels patinadors que en el seu moment van tenir destacades actuacions i pels entrenadors que la entitat va posar al servei dels patinadors, els quals van aportar els seus coneixements per ensenyar i elevar la qualitat dels esportistes dels que en la seva època van disposar.

Destacarem diferents èpoques i els noms dels entrenadors i patinadors que van donar nom a l'entitat: Isabel Abellán, Karina González, Montserrat Castells, Miguel Martos, Pedro Marín, Anabel Sola i Pepita Sola, que van tenir a Pilar Matas com a tècnic del club fins els anys 1977/78 aproximadament.

Posteriorment va haver una època de 8 anys en la que el club va disposar dels entrenadors Piero Barressi, Josep Angel Duró, Maite Chicón i Daniel Rial, tots ells de molt prestigi en aquest esport, els quals van tenir els patinadors Jordi Sánchez Cisneros, Marta Vera, Jorge Escribano, Isabel Puig, Pepita Berbel i Nuria Costa.

Degut a les reparacions del sostre del Palau d'Esports, el club es va quedar sense entrenador i gairebé sense patinadors, com a conseqüència del tancament de la instal·lació i del seu posterior trasllat a la pista descoberta de Can Marcet. Núria Costa va passar a ser la responsable tècnica ja que l'entitat no va poder financiar un nou entrenador, abandonant la pràctica activa d'entrenaments i campionats.

Aquesta època va estar potser, i a pesar de la carència d'hores d'entrenament i d'instalacions, la més propicia en podiums i excel·lents esportistes, dels que destacaríem, sense dubte, als següents: Jose Mª Playa, Gemma Costa, Xavier Adalid, Clemente Cerezo, Inmaculada Torvisco, Olga Pascual, Damaris Lladó, Mireia Marull, Vanesa Vega, Àlex Pérez, Judith Orobitg, Brisa Nogales, Anna Requena i Dani Vazquez i una resta molt important que ha valorat la gestió del club, ja que molts d'ells actualment són reconeguts com a tècnics i jutges d'aquest esport.

 

Darrera actualització de diumenge, 28 de desembre de 2014 00:08
 

Acces Socis