Proposta Esportiva

El Club Patinatge Artístic Sabadell practica la modalitat individual de patinatge artístics,  així com també compte amb un grup d’escolars .

Modalitat individual

Dins de la modalitat individual (un únic patinador) s’integren les modalitats de lliure i escola. Aquesta primera és la més coneguda i la més vistosa per a l’espectador, però és molt recomanable que durant els primers anys es practiquen totes dues per agafar un major domini del patí .

  • Lliure:  consisteix en l’execució de salts, piruetes i sèries de passos integrats en una coreografia basada en una composició musical amb la màxima fluïdesa i eficàcia possible.

  • Escola:  té com a objectiu que el patinador demostre el seu equilibri, el domini del patí i el control del cós.El patinador patina individualment, sense fer cap salt o pirueta, seguint les línies d’uns cercles marcats a la pista.

escolars

Es us servei extraescolar,  que ofereix el club per tal de que tots els nens i nenes que o desitgin comencin a iniciar-se en la pràctica del patinatge sense la necessitat d’estar federats, podent participar en festivals i exhibicions que realitza el club.